Koneneulonnan ilosanomaa tammikuusta 2021

 Tammikuussa aloitin etäneulekonekurssien vetämisen. Alkuvuoden kurssit olivat Kempele-opiston kursseja ja niiden suosio oli itsellenikin positiivinen yllätys. Kursseilla on ollut sekä vasta-alkajia että jo pitkään harrastaneita.

Opisto jäi kesälomalle juhannukselta ja nyt kurssit jatkuvat syksyyn asti omina kursseinani. Kurssitarjonta löytyy www.sirpankoneneulonta.fi sivuilta ja niihin voi ilmoittautua sähköpostilla. 

Etäneulekonekurssi on mielekäs tapa oppia käyttämään neulekonetta. Sinun ei tarvitse lähteä kuljettamaan omaa konettasi kotoa pois, vaan voit kaikessa rauhassa keskittyä tekemään koneellasi ohjauksessa. Vuorovaikutus kurssin aikana on tärkeää, voit kysyä heti jos on jotain epäselvää

 Kursseillani olleiden kesken meillä on salainen Facebookryhmä ja olemme Teamsissa kokoontuneet kurssien jälkeenkin. Näin on jatkuva tuki kurssin käyneiden kesken.  

Kurssilaisilta olen saanut hyviä vinkkejä asioihin ja olen ottanut niitä käyttöön ja kirjannut ylös. Näin on moni asia saattanut muuttua siitä tammikuusta. Periaatehan on koneiden käytössä sama mutta eri merkeissä ja malleissa voi olla eroja ja moni asia voidaan tehdä usealla tavalla.        

Passapia olen nyt opetellut käyttämään ja sukka sillä jo onnistuu, mutta kursseilla käytän luottokonettani Brother KH-830/KR-830 sekä yksitaso Toyotaa KS-901

Monelle tämä kesäaika tarkoittaa käsitöiden tekemisen vähentymistä mutta mulla ne näyttää vaan lisääntyvän. Minä kun en viihdy auringon paisteessa ulkona ötököitten syötävänä. Sisällä ilmanviilentimen ääressä on paljon mukavampaa. Koirat käytän lenkillä aikaisin aamulla. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Konttineule

Sukkien kokotaulukko

Brother kx-395