Mun oma Youtubekanava

Nyt se on sitten totta mitä oon jo pitkään suunnitellut eli mun oma Youtubekanava ja se löytyy

https://www.youtube.com/channel/UCqQWeBfr9CoDGbW3NjEg5Wg

Viime viikolla ostin selfiekepin jonka avulla opettelen nyt kuvaamaan. Eilen sain jo pitkän pätkän kuvattua sukan tekoa kaksitaso Brotherilla kunnes unohdin että kuvaan kun puhelin ei ollut kädessä ja siihen tuli kirosanoja ja muuta ylimääräistä joka teki sen julkaisukelvottomaksi. No, neljä pikkuvideota on jo kuitenkin päätynyt kanavalle.
En ole koskaan rakastanut kuvattavana olemista kun onnistun saamaan kaikissa kuvissa ja videoissa aikaan naamalleni erityisen typerän näköisen ilmeen.
Näitä koneneulontavideoita kuvatessa on hyvä kun siinä ei tarvi näkyä kuin kädet.
Toivottavasti kanavani videoista on hyötyä muille koneneulonnan harrastajille ja aina saa lähestyä sähköpostilla tai kommentoida tänne tai vaikka soittaa jos jotain epäselvää jäi.
Ajan sallimissa rajoissa teen koko ajan kanavalle lisää materiaalia, lukekaa, tilatkaa, kommentoikaa :)


 Eilen käsityöhuonetta järjestellessäni (meillä ei siis enää ole takkahuonetta) löysin aarteita, edesmenneen mummoni ompelukirjekurssin 10-osaisen vihkosarjan ja kolmiosaisen konekirjoituskurssin vuodelta 1954


Konekirjoituskurssia voisin periaatteessa hyödyntää tähän blogikirjoitukseen. Teen tätä puhelimella tai tabletilla enimmäkseen mutta mulla on tähän tämmöinen irtonäppäimistö jota toivottavasti kohta kirjoitan aika nopeaa.
 Jossain vaiheessa varmaan saan Youtubekanavalleni myös videoita koirista ja hevosista ja jostain muusta mielenkiintoisesta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Konttineule

Sukkien kokotaulukko

Brother kx-395