Kiitos kuluneesta vuodesta 2022

 Taas muistin pitkästä aikaa tämän koko blogin olemassaolon. Paljon on ehtinyt tapahtua sen jälkeen kun viimeksi olen jotain julkaissut. Kovin moneen somekanavaan ei ehdi paneutua ja itse olen aktiivisin Facebookissa.

Aloitin elokuussa koulun. Opiskelen käsityön ohjaustoiminnan artesaaniksi Piippolassa. Siitä kerron myöhemmin lisää. 

Neulekonekurssit jatkuu omina kursseinani sekä teen yhteistyötä ainakin Siilinjärven ja Hausjärven kansalaisopistojen kanssa. 

10.12 meille saapui Helinä, suomenpystykorvatyttö


joka on pitänyt aika kiireisenä. Sisäsiisteyttä nyt lähinnä opeteltu mutta myös seuraamisjuttuja. Ilmoitin Helinän maaliskuussa Kajaaniin näyttelyyn. Näyttelyhommia pitää itse alkaa opiskelemaan. En ole koskaan käynyt oikeissa näyttelyissä kuin yleisönä. 

Sukkakurssi on alkamassa maanantaina 2.1 Erilaisia sukkia neulekoneella. 
Sisältönä on perussukan kertaus, takasaumasukka,pyörösukka, pitsiä ja kirjoneuletta ja erilaisia varsivaihtoehtoja. Tein vähän niinkuin uudenvuoden lupauksen että yritän tehdä aina yhden käsityön loppuun asti, katsotaan onnistuuko, lisäksi yritän tehdä paremman käsityökirjanpidon ettei tarvitse arpoa omia kirjoituksia että mitähän tuokin tarkoittaa. Voisin myös koittaa aktiivisemmin päivittää tätä blogia. Mietin tuota kouluhommaa jos tekisin sille ihan oman blogin mutta en tee ku se unohtuu kuitenkin. Kirjoittelen niitäkin asioita sitten tänne. Tämä oli ensimmäinen kirjontatyö koulussa. Oman haasteensa hommaan teki se että näkö on huonontunut melkoisesti 

Kierrätystyö farkuista ja vanhasta satiinipussilakanasta

Chenilleompelua

Kukkaro kukkaronkehykseen
Tässä syksyllä tilaustyönä tehty villapaita Kärppien väreinKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sukkien kokotaulukko

Konttineule

Kangaspuut