Etäkurssini muuttuvat 1.7 alkaen

 Uusien kotivujen https://www.koneneulonta.fi/ myötä etäkurssini muuttuvat. Osa säilyy vielä ennallaan ja ainakin syksyllä alkavat Siilinjärven kansalaisopiston kanssa yhteistyössä pidettävät kurssit pysyvät reaaliaikaisina Teams-kursseina.

Uudet kurssini toimivat Facebook-ryhmissä. Olen tehnyt piilotettuja ryhmiä joihin pääsee vain kutsulla kurssin maksaneet. Joka kurssilla on tietty alkamispäivä, mutta ne eivät ole aikaan sidottuja ja videot voi katsoa milloin vain ja kun kerran on kurssille tullut ja liittynyt alustalle niin videot ja kirjallinen aineisto on käytettävissä rajattoman ajan. Tämä tietysti edellyttää sen, että niitä ei levitetä mihinkään. 

Ajastan ryhmiin silloin tällöin Teams-tapaamisia, joihin voi tulla mukaan jos jää kysyttävää videoiden ja harjoitusten jälkeen.

Aiemmin on ollut kyselyitä että tallennetaanko kurssit. En ole tallentanut koska silloin ei joku uskalla kysyä jos tietää että tallennetaan. Nytkään en tallenna Teams-tapaamisia, vain videot jäävät ryhmän seinälle. 

Nyt myynnissä olevat kurssit ovat verkkokaupassani

https://www.koneneulonta.fi/452574355/category/1623660/verkkokurssit

Lisäksi neulekoneen huolto- ja säätökurssille pääsee maksutta mukaan ennakkoilmoittautuneet, 7.7 mennessä kun ilmoittautuu niin pääsee sille kurssille. Huolto- ja säätökurssi alkaa 10.7

Aloituspäivät tarkoittaa sitä, että viimeistään niinä päivinä alan lataamaan ryhmiin videoita ja harjoitustehtäviä. Voit kuitata videot katsotuiksi reagoimalla niihin tai kommentoimalla niitä. Jos et pidä ko.videosta niin anna reilusti palautetta niin katsotaan onko kehittämismahdollisuutta. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Etäkurssieni sisällöt muuttuvat

Huopatanko ja huopatanko

Singer neulekone